STOCKHOLM – GÖTEBORG – MALMÖ

Vanliga frågor & svar

Nej, men man kan höra av sig i det digitala vårdrummet tidigt på morgonen och se om det kommit in någon avbokning samma dag.

Du kan söka på ditt läkemedel på http://www.fass.se/LIF/menydokument?userType=2&menyrubrikId=11088 och se lagerstatus samt vilka apotek det finns på.

På kliniken i Göteborg har vi avtal för basal fertilitetsutredning. På klinikerna i Stockholm och Malmö sker dessa på helt privat bas, läs mer om möjlig provtagning härUtredningen genomförs på både mannen och kvinnan.

Ja vid indikation såsom blödningar.

 

Köps receptfritt på apoteket, skall tas inom 72 timmar.

 

Ja, bokning i Göteborg sker via Östras abortmottagning och vi kan hjälpa till med medicinska hemaborter upp till vecka 10+0. Stockholm har direktnummer medicinsk hemabort:
08-406 21 49.

 

Ja mensen kan förskjutas med hjälp av gulkroppshormon du behöver starta behandlingen 10 dagar innan förväntad menstruation. Mensen kommer efter avslutat tablettintag. Medicinen är receptbelagd och fås i samband med besöket.

Läs bipacksedeln för just ditt p-piller på https://www.fass.se/LIF/startpage

 

Om du har fått p-piller utskrivet av oss tidigare kan du höra av dig i det digitala vårdrummet https://carlakliniken.se/kontakt/

Ja om det är indicerat. Läs mer här.

 

Ja i mån av tid.